Bel ons +32 57 46 91 00

Lotegatstraat 10c
8980 Zonnebeke
BTW nr: BE 882.105.132 info@vanlerberghegeert.be

Woning afwerking

Garagepoorten, gevelbekleding, terrasplanken, rolluiken, tuinomheining, tuinpoortjes, zonnewering en automatisatie behoren ook tot ons gamma.

Gevelbekleding

Wij bieden tal van oplossingen aan voor de afwerking van buitenmuren. Zo heb je de standaard gevelbekleding in PVC, de premium gevelbekleding in PVC en de premium gevelbekleding in Twinson.

Standaard Gevelbekleding in PVC

standard-gevelbekleding-PVC-slide1Dit is een budgetvriendelijke en degelijke gevelbekleding met een uitstekende duurzaamheid. De bekleding is onderhoudsvriendelijk en te verkrijgen met houtnerfstructuur of met matte afwerking en in 8 verschillende matte kleuren.

 Premium Gevelbekleding in PVC

pvc-gevelbekleding-slide3-newPremium gevelbekleding in PVC is duurzaam, gemakkelijk te verwerken en snel geplaatst. Er is een ruime keuze aan natuurlijke en tijdloze kleuren, passen bij uw Deceuninck ramen. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk.

Premium Gevelbekleding in Twinson

duurzaamheidDit is de ideale gevelbekleding voor het isoleren van uw gevel met een natuurlijke look en feel. U kunt kiezen tussen vlakke en open planken. Daarnaast zijn de geïntegreerde ventilatie, het perfect te combineren met isolatie en de gepatenteerde niet zichtbare bevestigingsclipsen slechts enkele voordelen van de Twinson planken.

Terrastoepassingen

twinson-terras-slide-5-newTwinson Terrace heeft een natuurlijke look en past prachtig in een natuurlijke omgeving. Ze is onderhoudsvriendelijk, heeft een hoge slipweerstand voor een optimale veiligheid en het is 100% recycleerbaar.Eventuele vlekken kunnen snel en eenvoudig verwijderd worden met de schuurborstel.

Net als hout kunnen de terrasoplossingen verzaagd worden in veel vormen en designs! De terrasplanken zijn te verkrijgen in 8 verschillende natuurkleuren en in 2 verschillende breedtes: 140mm en 210mm. Voor elk wat wils dus!

Naamloze afbeelding41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *