Bel ons +32 57 46 91 00

Lotegatstraat 10c
8980 Zonnebeke
BTW nr: BE 882.105.132 info@vanlerberghegeert.be

Levervoorwaarden

 

De prijzen van de artikelen in onze webshop zijn telkens inclusief BTW en exclusief plaatsing.

De artikelen in de webshop kunnen ook door ons geplaatst worden. Gelieve contact met ons op te nemen en dan maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan telefonisch op het nummer 057 469 100 of per e-mail op info@vanlerberghegeert.be.

 

De levertermijn van stockartikelen bedraagt minimum 2 weken. De levertermijn van de artikelen die wij op maat maken, bedraagt minimum 3 weken. Na ontvangst van uw betaling, behandelen wij uw bestelling. Wij informeren u wanneer uw bestelling geleverd/afgehaald kan worden.

 

Bestellingen kunnen ofwel afgehaald ofwel door ons geleverd worden. Het afhalen van uw bestelling kan in onze vestiging te Zonnebeke. Wij contacteren u van het ogenblik uw bestelling afgewerkt is.

Indien u ervoor kiest om uw bestelling te laten leveren door ons, brengen we u op de hoogte wanneer de bestelling afgewerkt is/zal zijn en kijken we samen met u welk tijdstip van levering het best voor u uitkomt.

Voorlopig leveren we enkel in België. Klanten uit Nederland of Frankrijk kunnen steeds hun bestelling bij ons komen afhalen.

 

Voor verder vragen, kunt u ons steeds bereiken op info@vanlerberghegeert.be.