Bel ons +32 57 46 91 00

Lotegatstraat 10c
8980 Zonnebeke
BTW nr: BE 882.105.132 info@vanlerberghegeert.be

Aluminium en PVC

BVBA Geert Vanlerberghe is gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van aluminium en PVC ramen, deuren en veranda’s.

 

Aluminium

 

Voor 35715logo_alukde productie van ramen en deuren in aluminium, maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van AluK (voorheen Blyweert Aluminium).

 

Aluminium ramen en deuren bieden veel voordelen, te beginnen met het esthetische aspect. Stijlvol en tijdloos design, zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering. Er is een ruim assortiment kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en deuren. Dit in zowel glanzend, mat of metallic afwerking. Deze diversiteit maakt aluminium ramen en deuren geschikt voor zowel privéwoningen, bedrijfsgebouwen als projectbouw.

 

Aluminium ramen en deuren dragen daarnaast ook bij tot de duurzaamheid van uw project of woning. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar, kleurvast, krasvrij en inbraakveilig. Thermische onderbrekingen zorgen voor een complete warmte- en geluidsisolatie. Niet onbelangrijk is dat aluminium ramen zich perfect lenen voor grote raamoppervlakten dankzij de lichte, maar uiterst sterke profielen. Tot slot zijn aluminium ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk.

 

Bekijk op volgende link een aantal projecten die we realiseerden in aluminium.

 

PVC

 

logo De productie van ramen en deuren in PVC, gebeurt al vele jaren met de kwaliteitsvolle profielen van Deceuninck.

 

 PVC ramen en deuren hebben een uitstekende thermische- en geluidsisolatie en hebben een lange levensduur. Het zijn zeer elegante en esthetische profielen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. PVC vraagt weinig onderhoud en is te verkrijgen in natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl. De profielen blijven jarenlang kleurvast daar de innoverende kleurlakken het zonlicht reflecteren in plaats van het te absorberen.
Enkele voorbeelden van projecten met PVC ramen en deuren, kunt u hier terug vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *