Bel ons +32 57 46 91 00

Lotegatstraat 10c
8980 Zonnebeke
BTW nr: BE 882.105.132 info@vanlerberghegeert.be

Blog Archives

Deceuninck Cement Wipe-Off

 

Deceuninck Cement Wipe-Off is geschikt voor het verwijderen van cement- of pleisterresten. De Cement Wipe-off kan zowel gebruikt worden op PVC-ramen gekleurd in de massa, als op renolitfolie of decoroc.

 

Read More

Deceuninck Cleanup

 

Deceuninck Cleanup is geschikt voor het reinigen en beschermen van hard PVC. Bovendien wordt de kleur van de profielen beschermt. De Cleanup kan zowel gebruikt worden op PVC-ramen gekleurd in de massa, als op renolitfolie of decoroc.

Een jaarlijkse polishing van uw PVC-ramen met de Deceuninck Cleanup is aangeraden.

 

Read More

Deceuninck Decoclean

 

Deceuninck Decoclean  wordt gebruikt voor het verwijderen van het hardnekkig vuil zoals bv. potloodstrepen. Opgelet, dit product mag enkel gebruikt worden bij PVC-ramen die in de massa gekleurd zijn.

 

Read More

Deceuninck O-Clean

 

Deceuninck O-Clean dient om plantaardige, dierlijke en andere vetten en oliën te verwijderen uit uw Twinson Terrace planken. Ook uitgeharde materialen zoals silicone, lijm en kaarsvet kunnen bestreden worden met de O-Clean.

 

U dient O-Clean op de vlek te spuiten en de wrijven indien nodig. Laat het product enkele minuten inwerken en spoel het oppervlak dan af met veel water.

 

Read More

Deceuninck Protect (Antistaticum)

 

Deceuninck Protect beschermt uw PVC-ramen tegen vuil en stof. De Protect kan zowel gebruikt worden bij PVC-ramen gekleurd in de massa, als op renolitfolie of decoroc.

Read More

Onderhoudsbox Aluk

 

De Onderhoudsbox van AluK bevat volgende producten;

 

  • Shamp Wax Novatio:
    Shampoo voor ramen, deuren en glas. Reinigt glas, raam- en deurprofielen in 1 handeling. Door maandelijks onderhoud blijft de kleur en de kwaliteit van de lak behouden. Geschikt voor PVC, aluminium en alle lakken.
  • Surface Renewer Novatio:
    Een kant- en klare reiniger die de intensiviteit van de originele kleur van de raamprofielen terug brengt. De Surface Renewer geeft bovendien een langdurige voeding aan de lakken en kunststoffen. Geschikt voor alu schrijnwerk of andere gelakte oppervlakken, poedergelakte ramen, deuren, luiken, balustrades en poorten.
  • Microvezeldoek
  • Spons
  • Handleiding
Read More